Spuitwerk

Spuitwerk

Spuitwerk is een relatief nieuwe dienst van Re-Color; we kunnen binnen- en buitenmuren thuis of in bedrijfspanden middels professioneel spuitwerk van een nieuwe kleur voorzien.

Aan spuitwerk door Re-Color komt overigens geen kwast te pas. Het schuren en lakken van houten kozijnen of ramen hoort dus niet bij onze dienstverlening. Wat we wel doen is het spuiten van binnen- en buitenmuren. Van tijd tot tijd zijn de muren thuis immers aan een nieuwe kleur toe. Spuitwerk levert een perfect dekkend, egaal en glad resultaat op. Het is minder arbeidsintensief dan met de verfroller en de kwast en gaat bovendien een stuk sneller. Re-Color garandeert een perfecte afwerking en een fraai eindresultaat.

Re-color

Ons werk

Bekijk hier de diverse werkzaamheden en resultaten van Re-Color in schadeherstel, renovatie en spuitwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Re-Color voor uw project kan betekenen.

Schade? Zo ontvangt u snel een offerte

Verzamel onderstaande gegevens en vraag een offerte aan. Omschrijf uw vraag zo duidelijk mogelijk. Zo kunnen wij u namelijk het snelste helpen.

Overzichtsfoto’s van de volledige gevel / ramen / deur

Offerte aanvragen

Poedercode / kleurcode

Adres van het project

Gegevens van de contactpersoon