Garantie

Onze belofte is uw garantie

Re-Color heeft ruim 20 jaar ervaring als herstel- en renovatiespecialist in aluminium, staal en kunststof. Onze vakkundig opgeleide herstelspecialisten werken uitsluitend met de beste materialen om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Samen met leveranciers en producenten volgen we de innovaties in onze branche op de voet, die we indien succesvol bewezen ook zullen toepassen in onze diensten.

Uw garantiebewijs

Dit garantiedocument heeft betrekking op de uitgevoerde werken aan aluminium, stalen of kunststoffen oppervlakken, waarbij derden het materiaal hebben beschermd tegen invloeden van buiten met coating of ander beschermingstechnieken. Deze garantie wordt enkel en alleen gegeven op het element dat door Re-Color behandeld is. Deze specificatie is terug te vinden op uw offerte en op de factuur van de uitgevoerde werken.

10 jaar garantie

Wilt u een beroep doen op de garantie van uw herstelling? Deze garantie dekt de uitgevoerde werken, zoals ze beschreven staan op uw factuur, tegen de volgende :

  • Onthechting, schilfering of afbladderen

  • Verkrijting, verkleuring en glansverlies


Onze garantiebewijzen

NL – Download ons garantiebewijs

Nazorg & onderhoud

Vergroot de levensduur van aluminium, stalen of kunststof elementen door ze regelmatig en professioneel te (laten) onderhouden. Het onderhoud van kozijnen, panelen en ramen verschilt op basis van het materiaal en van de omgevingsomstandigheden. Regelmatig en goed onderhouden profielen gaan langer mee en verhogen de waarde van uw pand. Voor advies over aanbevolen onderhoudsproducten of vragen over nazorg kunt u contact met Re-Color opnemen.

Re-color

Inspecteren

Controleer regelmatig de staat van aluminium, stalen of kunststof kozijnen. Het met enige regelmaat inspecteren ervan en het daarop ondernemen van actie komt de levensduur ten goede.

Reinigen

Reinig aluminium, stalen of kunststof kozijnen, ramen, deuren en garagepoorten regelmatig met schoon water of een sopje. Zo voorkomt u dat vuil en stoffen blijvende sporen nalaten op de profielen.

Beschermen

Als Re-Color schade aan aluminium, stalen of kunststof elementen herstelt of renovatiewerkzaamheden uitvoert, voorzien we de elementen van een beschermende laag. Zo zijn uw ramen, deuren en kozijnen nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zakelijk

Blijkt vlak voor de oplevering van uw project dat er schade aan een gevelpaneel of kozijn is ontstaan? Hebben de aluminium, stalen of kunststof oppervlakken aan uw bedrijfspand een opfrisbeurt verdiend? Bij Re-Color hebben we alle kwaliteit, kennis en expertise in huis om dat te realiseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Particulier

Is er thuis een beschadiging ontstaan aan aluminium, stalen of kunststof oppervlakken? Zijn ramen of deuren verweerd of hebben ze een nieuw kleurtje verdiend? Zijn de binnenmuren of de keukenkasten aan een opfrisbeurt toe? Re-Color geeft opnieuw kleur aan uw woning. Vul het offerteformulier zo compleet mogelijk in en wij stellen vrijblijvend de beste oplossing voor.

Schade? Zo ontvangt u snel een offerte

Verzamel onderstaande gegevens en vraag een offerte aan. Omschrijf uw vraag zo duidelijk mogelijk. Zo kunnen wij u namelijk het snelste helpen.

Overzichtsfoto’s van de volledige gevel / ramen / deur

Offerte aanvragen

Poedercode / kleurcode

Adres van het project

Gegevens van de contactpersoon