Over ons

Specialist in renovatie en (lak)schadeherstel

Re-Color is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in schadeherstel van aluminium, staal & kunststof. Onze specialisten kunnen veel; van het plakken en herstellen van Renolit-folie en het repareren van schade aan aluminium ramen en deuren tot het renoveren en spuiten van binnen- en buitenmuren. We bieden een brede waaier aan herstel- en renovatiewerkzaamheden aan. We werken op locatie voor (inter)nationale bouwondernemingen, fabrikanten, lakkerijen en constructeurs. Daarnaast kunnen uiteraard ook particuliere klanten van onze diensten gebruikmaken.

Onze manier van werken

We inventariseren de aard en omvang van de werkzaamheden aan de hand van een gesprek, foto’s en/of een bezoek ter plaatse. Op basis daarvan stellen we een adequaat plan van aanpak op, toegespitst op uw vraag of probleem. Als u akkoord bent met de offerte, komen onze vakmensen op locatie om de schade te herstellen of de renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Re-Color is geografisch gunstig gevestigd in Weert, van waaruit we klanten bedienen in Benelux, Duitsland en zelfs Frankrijk. Onze specialisten beschikken over het beste materieel en de modernste gereedschappen in hun bedrijfsbussen om elke renovatie- en herstelklus of schilder-spuitwerk te klaren. We werken bijna altijd op locatie en garanderen dat we ons werk secuur, vakkundig en met beleid doen.

“Uw klant heeft recht op herstelling die minimaal voldoet aan de gebruikelijke 10 jaar garantie die u verstrekt aan uw klant.”

Bij Re-Color is 10 jaar garantie de norm dankzij de inzet van vakkundige specialisten en de beste kwaliteit producten. Re-Color biedt 10 jaar garantie na een herstelling met onze lak.

Schade aan ramen, kozijnen of panelen kan altijd voorkomen, zowel in het bedrijf als thuis. Als er schade is ontstaan en reparatie of renovatie nodig is, kunt u een beroep doen op Re-Color. We herstellen de schade volgens de geldende kwaliteitseisen en werken nauw samen met onze betrokken partners. Bij aluminium kozijnen hanteren we bijvoorbeeld de Qualicoat-norm.

Normaliter geven bedrijven die ramen of kozijnen in aluminium, staal of kunststof plaatsen  10 jaar garantie op hun producten. Re-Color biedt dezelfde garantieperiode nadat we een herstelling hebben gedaan. Onze vakmensen herstellen schade zó goed, dat het lijkt alsof er nooit iets gebeurd is.

Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag.

Samenwerken aan innovatie en techniek

Langdurige partnerschappen zijn de investering waard. Aan dit motto hechten we bij Re-Color veel waarde. We investeren graag in het aangaan van duurzame partnerschappen met onze relaties omdat we erin geloven dat dit de kwaliteit van samenwerking én van de werkzaamheden ten goede komt. We verbinden ons dan ook liefst aan vakkundige, betrouwbare partners, zowel aan inkoop- als aan verkoopzijde, die deze insteek met ons delen.

Wij hebben onze partners nodig bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Ook tijdens de ontwikkeling van nieuwe technieken en producten zijn onze partners onmisbaar. Door kennis te delen, gezamenlijk onderzoek te doen en van elkaar te leren, kunnen we voorop blijven lopen in herstel en renovatie.

Zo werkt dat

Vraag een offerte aan in 3 eenvoudige stappen

1. Vul uw gegevens in
op ons klantportaal

Offerte aanvragen

2. Voeg duidelijke foto's en
beschrijving toe

3. Verstuur en ontvang
snel een offerte

Merken & Partners