Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zakelijk

Blijkt vlak voor de oplevering van uw project dat er schade aan een gevelpaneel of kozijn is ontstaan? Hebben de aluminium, stalen of kunststof oppervlakken aan uw bedrijfspand een opfrisbeurt verdiend? Bij Re-Color hebben we alle kwaliteit, kennis en expertise in huis om dat te realiseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Particulier

Is er thuis een beschadiging ontstaan aan aluminium, stalen of kunststof oppervlakken? Zijn ramen of deuren verweerd of hebben ze een nieuw kleurtje verdiend? Zijn de binnenmuren of de keukenkasten aan een opfrisbeurt toe? Re-Color geeft opnieuw kleur aan uw woning. Vul het offerteformulier zo compleet mogelijk in en wij stellen vrijblijvend de beste oplossing voor.

Contactgegevens

Op werkdagen zijn wij te bereiken op

Re-Color B.V.

Seelenstraat 2
6004 RL Weert
Limburg, Nederland

NL: +31 (0) 495 711 207
BE: +32 (0) 11 94 82 62

KvK-nummer: 88378071
btw-nummer NL: NL864600653B01

Bereikbaarheid

U kunt ons bereiken tijdens onderstaande kantooruren

ma/do 8:30 tot 17:00 uur
vr 8:30 tot 16:00 uur
za/zo: gesloten

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u een bericht zodra de aanvraag succesvol  door ons is ontvangen. Wij proberen uw aanvraag binnen 3 tot 5 werkdagen te verwerken.

Ik heb een spoedopdracht, wat nu?

Het komt regelmatig voor dat klanten een spoedopdracht hebben. Wij denken hierin graag met u mee en zullen alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Door gegevens zo volledig mogelijk aan te leveren, kunnen onze specialisten uw dossier snel en correct beoordelen.

Ik weet het kleurnummer niet, wat nu?

Onze specialisten mengen op locatie de lak op kleur. Niet alle kleuren zijn op locatie te produceren. Op basis van het kleurnummer kunnen wij beoordelen of de kleur in ons assortiment zit. Het kleurnummer (RAL, NCS) vindt u terug op de bestelbon of de factuur van uw leverancier. Mocht u deze niet hebben, dan adviseren wij u contact op te nemen met uw leverancier zodat u uw aanvraag bij Re-Color volledig kunt indienen.

Ik weet niet hoe oud mijn woning is, hoe zit dat met het BTW- voordeel?

De btw-voordeelregel geldt alleen voor klanten die woonachtig zijn in België. Is uw huis ouder dan 10 jaar, dan worden onze diensten aan 6% btw gerekend. Bij woningen jonger dan 10 jaar is dit 21%. U bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste gegevens. Eventuele boetes en/of naheffingen zijn in alle gevallen ten laste van de opdrachtgever.

Ik wil weten of Re-Color mijn schade kan herstellen.

Als u enkel wilt weten of onze specialisten een bepaalde schade kunnen repareren, vragen wij u uw aanvraag zo volledig mogelijk in te dienen. Bij de opmerkingen kunt u aangeven dat het enkel een beoordeling betreft. Wij zullen u tijdig van een passend advies voorzien.

Komen de specialisten van Re-Color de situatie op voorhand beoordelen?

Doorgaans kunnen onze specialisten uw aanvraag beoordelen aan de hand van de door u aangeleverde informatie. Het is hierbij van belang dat u de aanvraag volledig, inclusief foto’s, indient. Bij complexe projecten komen wij de situatie op locatie te beoordelen. Als dit het geval is, berichten wij u hierover.

Merken & Partners