Renovatie

Renovatie

Aluminium, staal en kunststof oppervlakken zijn onderhevig aan verwering. Neerslag, zon, wind en zelfs uitwerpselen van vogels zijn invloeden die het oppervlak van ramen, kozijnen, deuren en garagepoorten kunnen aantasten. Re-color brengt uw aluminium, stalen en kunststof profielen en panelen vakkundig in nieuwstaat.

Serres, veranda’s, garagepoorten en rolluiken zijn nu eenmaal vatbaar voor invloeden van buitenaf. Daardoor kan kleurverlies of een andere vorm van verwering optreden. Re-color brengt de verweerde oppervlakken in nieuwstaat, wat de uitstraling van uw bedrijf of woning natuurlijk ten goede komt. We kunnen aluminium, stalen of kunststof oppervlakken bovendien behandelen, zodat de invloed van weer, wind en vogels minder snel aan de oppervlakte komt. Ook schade door inbraak hoeft niet zichtbaar te blijven. Renovatie van het oppervlak, door het bijvoorbeeld over te spuiten, biedt dan uitkomst. Langdurige blootstelling aan de elementen tast de esthetische waarde van uw object aan. Ernstige verwering leidt uiteindelijk tot technische problemen aan uw ramen en deuren. Tijdig renoveren van uw ramen en deuren kan de levensduur aanzienlijk verlengen en erger voorkomen en zelfs vervanging afsluiten.

Re-color

Ons werk

Bekijk hier de diverse werkzaamheden en resultaten van Re-color in schadeherstel, renovatie en schilderwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Re-color voor uw project kan betekenen.

Schade? Zo ontvangt u snel een offerte

Verzamel onderstaande gegevens en vraag een offerte aan. Omschrijf uw vraag zo duidelijk mogelijk. Zo kunnen wij u namelijk het snelste helpen.

Overzichtsfoto’s van de volledige gevel / ramen / deur

Offerte aanvragen

Poedercode / kleurcode

Adres van het project

Gegevens van de contactpersoon