Schadeherstel

Schadeherstel

Aluminium, stalen of kunststof panelen of kozijnen kunnen beschadigd raken. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Gelukkig zijn er de specialisten van Re-Color, die nagenoeg elke schade op locatie kunnen herstellen, ongeacht of die schade door bouwwerkzaamheden, inbraak, water of chemische middelen is ontstaan. Ook schade aan Renolit-folie kan Re-Color vakkundig herstellen of vervangen. Zo heeft Re-Color een rijkgevuld palet aan herstel-oplossingen in huis.

Inbraakschade

Helaas zijn er mensen die zich zonder toestemming toegang verschaffen tot woningen of bedrijven van anderen. De inbraakcijfers in Nederland en België liegen er niet om. De emotionele schade die zo’n inbraak teweegbrengt, is uiteraard groot. Maar ook de materiële schade kan er bij slachtoffers van inbraak flink inhakken. Inbrekers zetten dikwijls grof materieel in om een woning of bedrijfspand binnen te komen, waarbij ramen, kozijnen en deuren het vaak als eerste moeten ontgelden. Re-Color ontzorgt in deze vervelende situatie door schade die door inbraak is ontstaan snel, vakkundig en adequaat te herstellen. Dat geeft een geruster gevoel bij een verontrustende gebeurtenis.

Re-color

Bekijk hier hoe Re-Color een inbraakschade vakkundig herstelt.

Bouwschade

Tijdens (ver)bouwwerkzaamheden kan er schade aan de kozijnen, ramen of panelen van uw woning of bedrijfspand ontstaan. Aluminium, staal en kunststof zijn weliswaar sterke materialen, maar ook die kunnen beschadigd raken. Een boorgat dat net niet op de juiste plek zit, een diepe kras door een schroevendraaier of een botsing met een kruiwagen of heftruck; een ongeluk is snel gebeurd. De vakspecialisten van Re-Color weten precies hoe ze schades die bij het bouwen of verbouwen zijn ontstaan, moeten herstellen. Dat doen ze uiteraard op locatie, zodat u snel en zorgeloos verder kunt met uw project.

Re-color

Chemische Schade

Chemische producten kunnen schade aan aluminium, staal en kunststof veroorzaken, denk bijvoorbeeld aan cementsluier, tape-resten, purschuim en zuren. Snel en adequaat handelen, vooral om erger te voorkomen, is dan het devies. De vakspecialisten van Re-Color herstellen chemische schade aan ramen, kozijnen en deuren deskundig en snel. Als de schadeherstellers van Re-Color het pand hebben verlaten, is er van chemische schade geen sprake meer.

Schade aan Renolit-folie

Renolit-folie is ijzersterk en beschermt ramen, kozijnen en deuren tegen verwering, beschadigingen en vuil. Hoe sterk een materiaal echter ook is, het kan altijd kapot. Is de Renolit-folie (of houtnerffolie) op kozijnen en deuren van uw woning of bedrijfspand beschadigd? Dan is er geen enkele reden tot paniek: de ervaren schadeherstellers van Re-Color kunnen schade aan folie vaak herstellen. Ze dagen zichzelf daarbij uit om geen sporen van die schade achter te laten. Ze bij Re-Color zijn we zelfs zo zeker van onze zaak dat we 10 jaar garantie op herstelwerkzaamheden geven. Dat geeft een vertrouwd gevoel, toch?

Re-color

Ons werk

Bekijk hier de diverse werkzaamheden en resultaten van Re-Color in schadeherstel, renovatie en schilderwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Re-Color voor uw project kan betekenen.

Schade? Zo ontvangt u snel een offerte

Verzamel onderstaande gegevens en vraag een offerte aan. Omschrijf uw vraag zo duidelijk mogelijk. Zo kunnen wij u namelijk het snelste helpen.

Overzichtsfoto’s van de volledige gevel / ramen / deur

Offerte aanvragen

Poedercode / kleurcode

Adres van het project

Gegevens van de contactpersoon